Кои сме ние

Нашата мисия е да помогнем на родителите да се чувстват спокойни, а на децата – вдъхновени и смели в опознаването на света. Осигурете на децата удобно място, което да нарекат свое с мебели за детска стая, специално проектирани да отговарят на техния начин на живот. Така ще им да им дадете тласък за първа стъпка към увереност и независимост.

Безопасността е приоритет

Детските ни мебели са изработени от естествена дървесина и MDF с покритие на водна основа, което ги прави здрави и безопасни едновременно. Всички техни елементи са умело проектирани с функции като заоблени ъгли, изгладени ръбове, разширени стабилни крака, предпазни панти за защита от падане и прищипване. Издръжливото цветно покритие предпазва артикулите от надраскване и поддържа добрия им вид през годините.

Проектирани специално с подходящ размер за деца и модерен дизайн, за да се впишат идеално във всеки дом.

Детските мебели Ginger Home са едновременно забавни и функционални. Ние гарантираме, че височината е съобразена с правилният размер за децата за да се чувстват удобно когато седят, спят или играят с тях. Също така искаме да зарадваме и родителите, затова мебелите се предлагат в модерен и класически дизайн за да се впишат в стила на
всеки дом.

За ежедневна употреба у дома, на открито или на плаж – за всички сезони и за всички начини детството да бъде най-великото първо приключение!

Детската маса и столовете приканват малките да рисуват, да похапват или да играят на правилната височина. Насърчете любовта им
към книгите, като осигурите кътчета за четене, библиотеки и удобни столове и дивани, които да поставите в стаята за игри, спалнята или всекидневната.

Библиотеките, рафтовете и кутиите за играчки са с подходяща височина, така че малките ръчички да могат да приберат нещата си
сами. Артикулите за съхранение разполагат с широко отворени кутии, плъзгащи се врати, издърпващи се езичета или отвори на капака, така че малките ръчички да не бъдат смачкани или прещипани. Изобилие от места за писане и изобилие от места за съхранение на играчки, книги, моливи, хартия и други прави тези мебели чудесна инвестиция в тяхното образование и вашето време.

Разгледайте нашата селекция от модерни мебели за да
създадете неповторима детска стая, която вашето дете ще хареса.